Hvem er vi?

Hvem er vi?

Woodnest er skapt av Aano-familien – Kjartan & Sally og deres datter Lily. Kjartan, fra en liten øy i Norge, er elektriker av yrke, men er en allround altmuligmann (naturligvis!). Han har bidratt betydelig i byggingen av Woodnest, fra trappene til interiøret, samt det elektriske arbeidet. Sally, fra Sydney, Australia, er hovedkontakten for gjestene, administrerer Woodnest og elsker design og å være vertskap for gjester. (Den som bringer mye glede og latter er deres skjønne lille lærling, Lily.)

 

Drømmen

“Om jeg skulle ende opp med den jenta skal jeg bygge henne en tretopphytte der jeg skal spørre henne om å gifte seg med meg” sa en beskjeden norsk mann, som falt for en jente fra Sydney, Australia.  

Han bygget henne den tretopphytten, og selvfølgelig sa hun ja.

10 meter over bakken, i en høyreist furu, bygget han en tretopphytte til henne, en hytte hvor den eneste måten å komme seg opp var å klatre i grenene. Tretopphytten skapte så mange gode minner, og i denne første tretopphytten vokste en drøm om å skape Woodnest-tretopphytter, som muligens var noen hakk tryggere enn den han bygget! Flere år senere er vi her på Woodnest, fortsatt like forelsket i hverandre og med spent forventning over å dele tretopphyttene våre med reisende.

Sitat fra oss: Tretopphytten har alltid vært en spesiell plass for oss, en plass å flykte til, å være sammen, å hvile, å nyte det skapte, å puste inn frisk luft, å være på eventyr ute i det fri – og vårt håp er at også du skal få oppleve de mange gleder som Woodnest kan gi.

Wow!

Vårt mål på Woodnest er at hver eneste av våre gjester gisper ordet “wow” – mens du beundrer de intrikate detaljene i den ytre strukturen, når du lar hendene vandre over det glatte treverket på innsiden, når du tar en varm dusj omgitt av naturen oppe i et tre i en tretopphytte! Som verter vil vi skape en wow-faktor for våre gjester.

På Woodnest strekker vi oss for å gå den ekstra milen for våre gjester, og vi ønsker at hver gjest skal oppleve seg velkommen og verdsatt. Vi er stolt over våre mange år med erfaring som vertskap for reisende over hele verden, og som verdensreisende selv ønsker vi å gjøre oppholdet ditt på Woodnest til et minne for livet. Vi elsker å møte nye mennesker og håper å være så tilgjengelige for deg som du ønsker under oppholdet.

Som familiebedrift tror vi også at nettopp familie er en prioritet, og vi elsker å se at familier ferierer og feirer sammen. Vi så for oss Woodnest som en plass der par kan trekke seg tilbake og reflektere, og hvor familier og venner kan skape opplevelser som varer livet ut.