Informasjon

GÅTUREN OPP TIL WOODNEST

Avhengig av kondisjonsnivået ditt, kan gåturen fra parkeringsplassen til trehyttene ta opptil 30 minutter. Det er en kombinasjon av stål- og tretrinn, pluss gange på en natursteinsti og ujevne nivåer. Selv om denne turen er kort, er turen opp bratt, du må komme forberedt med gode sko og klær.

PRISER

PRICES for 2022/23

Woodnest Originals
Lav sesong (Oct-Mar) *:
Ukedag: 3300 NOK
Helg (Fre–Søn): 7800 NOK

Høy sesong (Apr–Sep) *:
Ukedag: 4400 NOK
Helg (Fre-Søn): 8800 NOK


Woodnest Mountaintops

Lav sesong (Oct–Mar) *:
Ukedag: 4300 NOK
Helg (Fre-Søn): 9800 NOK

Høy sesong (Apr–Sep) *:
Ukedag: 5900 NOK
Helg (Fre-Søn): 11800 NOK


Frokost:

  • Frokost for to: 600 NOK.
  • Frokost for tre: 750 NOK.
  • Frokost for fire: 900 NOK.

Lovenest package: 990 NOK.

Offentlige helligdager og skoleferier er også høy sesong.

Alle priser er i norske Kroner.

AVBESTILLINGSREGLER

Cancellation four weeks prior = 100% refund 

Cancellation two weeks prior = 50% refund

Cancellation later than two weeks = full payment

KAPASITET

Woodnest har to trehytter, hver trehytte er perfekt for to personer, med plass til fire. Vår maksimale sovekapasitet er 4 personer.

Vi foreslår at hvis du bestiller 4 voksne i en trehytte, at du kjenner hverandre godt.

KJÆLEDYR

Nei, beklager, vi har strenge retningslinjer for kjæledyrforbud.

HVOR ER WOODNEST?

Odda, Norge. For å holde personvernet for gjestene våre tar vi sikte på å holde stedet så hemmelig som mulig. Mer spesifikk informasjon sendes via e-post innen 7 dager etter ankomst. Gratis parkering er tilgjengelig. Nærmeste internasjonale flyplass er Bergen 3 timers kjøring. Å reise med lokal transport er mulig med buss til Odda.

CHECK-IN / CHECK-OUT

Check-in: 15:00

Check-out: 11:00

PARKERING

Vi har gratis parkering for våre gjester ved startpunktet for turen til trehyttene. Mer informasjon gis innen en uke etter ankomst.

KAN JEG LAGE MAT I HYTTEN?

Klart du kan! Vi har en lite kjøkkenkrok med to induksjonsplater, en vask og et lite kjøleskap. Kasseroller og stekepanner, kokeredskap, samt det mest essensielle for å lage mat, som olje, salt og pepper. Vi har også lagt ved tips for lokale restauranter og takeaway alternativ.

ER FROKOST INKLUDERT?

Frokost er et ekstra alternativ som du kan velge. Det vil være laget av lokale og sesongbaserte ingredienser. Surdeigsbrød fra det lokale bakeriet, et utvalg av gårdsegg og lokalt tilberedte pålegg, te og kaffe.

ER DET EGNET FOR UNGE BARN?

Vi anbefaler at barn blir passet på til enhver tid. Det er bratte bakker og ujevnt terreng, bratte trapper og fjellkanter. Unge barn vil trenge assistanse på veien opp til tretopphyttene. Vi stiller ikke med barnestoler eller barnesenger.

OPPVARMING

Trehyttene har gulvvarme, på alle gulv inkludert badet vil denne stå på når du kommer. En termostat i trehuset lar deg styre varmen. Vi har også små ekstra varmeovner for en ekstra boost ved behov.

PASSER WOODNEST FOR ELDRE?

Turen opp til Woodnest er bratt, og du bør vurdere faktorer som kondisjonsnivå, bratte bakker, ujevnt underlag og høyder. Rekkverk er kun tilgjengelig på siste del av turen.

BADEROM

Toalettet og dusjen er inne i trehytta (vi vet.. kan du tro det?!). Håndklær og toalettpapir er tilgjengelig for våre gjester

TILGANG FOR FUKSJONSHEMMEDE

Dessverre, basert på lokasjonen av tretopphyttene, kan vi ikke tilby alternativ for dem som bruker rullestol.

ER DET TRYGT?

Vi har samarbeidet med flere ingeniører for å forsikre at tretopphyttene er trygge, men skulle det være ekstreme værforhold er sikkerheten til gjestene våre førsteprioritet, og derfor kan det ved sjeldne anledninger bli nødvendig å kansellere.

HVA SKJER NÅR DET SNØR?

Snø legger til en ekstra skjønnhet til omgivelsene, men gjør selvfølgelig turen til woodnest litt mer utfordrende. I vintersesongen anbefaler vi ikke å reise med små barn eller eldre. I tilfeller med ekstremvær, tung snø og is, kan det hende vi må kansellere bestillingen din for å opprettholde sikkerheten for våre gjester. Full refusjon vil bli gitt i dette tilfellet.

KAN VI KOMME OG SE PÅ WOODNEST?

Noe av det som oppmuntrer gjestene våre til å bo på Woodnest er det faktum at de har privatliv, vi vil gjerne beholde det slik. Eiendommen som Woodnest er bygget på er privat. Så vi ber om at du følger skiltene ved å holde avstand fra trehytta og avstå fra å ta bilder av trehyttene mens vi har gjester der.

KAN JEG KJØPE ET GAVEKORT FOR ET OPPHOLD PÅ WOODNEST?

Ja, du kan bestille et gavekort fra oss og gi kupongkoden du mottar til mottakeren du ønsker.