Informasjon

COVID 19

Woodnest åpnet midt i en verdenspandemi, men vi er takknemlige for at vi har kunnet holde dørene åpne gjennom hele Covid 19 krisen. Tretopphyttene er nøye vasket og desinfisert etter hver gjest for å forsikre deg om et trygt opphold hos oss. Antibac er brukt på alle overflater. Vi sjekker stadig Covid reglement og restriksjoner, og vi vil informerer våre gjester om det skulle komme endringer. Vi ber alle våre våre gjester i denne perioden om å gi oss beskjed ved covid symptomer, om de skulle ha en booking i nær fremtid.

PRISER

Priser for 2022/23

Overnatting for to personer:

  • Ukedag lavsesong (okt–mar): kr 3300
  • Ukedag høysesong (apr–sep): kr 3900
  • Helg fredag-søndag: kr 7800. Ønsker du et opphold i helg må man bestille minst to netter.

Ekstra per person per natt: kr 700

Frokost:

  • Frokost for to: kr 600
  • Frokost for tre: kr 750
  • Frokost for fire: kr 900

Lovenestpakken: kr 990

Nasjonale ferier (påske og jul) er også høysesong.

Alle priser er i norske kroner.

AVBESTILLINGSREGLER

Avbestilling fire uker før innsjekk = 100% refundert

Avbestilling to uker før innsjekk = 50% refundert

Avbestilling mindre enn to uker før innsjekk = full betaling

TUREN OPP TIL WOODNEST

Avhengig av form og kondisjon så kan gåturen fra parkeringsplassen til tretopphyttene ta opp til 30 minutter. Stien er en kombinasjon av stål- og tretrapper, steinheller og sti. Selv om turen er kort, er den bratt, og vi anbefaler gode tursko og klær som passer været.

KAPASITET

Woodnest har to tretopphytter. Hver hytte er perfekt for to personer, men plass til fire. Maks overnattingskapasitet er 4 personer. Ved bestilling av hytte til 4 personer anbefaler vi at dere kjenner hverandre godt.

We suggest if you book 4 adults in one treehouse that you know each other well.

KJÆLEDYR

Nei, dessverre, ingen kjæledyr er tillatt inni hyttene.

HVOR ER WOODNEST?

Odda, Norge. For å beskytte gjestene våre prøver vi å holde den nøyaktige lokasjonen så hemmelig som mulig. Mer spesifikk informasjon blir sent via e-post senest 7 dager før ankomst. Gratis parkering er tilgjengelig. Nærmeste internasjonale lufthavn er Bergen lufthavn, ca tre timers kjøring fra Odda. Det er mulig å reise kollektivt til Odda via buss.

INNSJEKK / UTSJEKK

Innsjekk: 15:00

Utsjekk: 11:00

PARKERING

Vi har gratis parkering for våre gjester ved startpunktet av gåturen opp til tretopphyttene. Mer informasjon blir gitt senest en uke før ankomst.

KAN JEG LAGE MAT I HYTTEN?

Ja, vi har en liten kjøkkenkrok med to induksjonsplater, en vask og et lite kjøleskap. Kasseroller og stekepanner, kokeredskap, samt det mest essensielle for å lage mat som olje, salt og pepper. Om du ikke liker å lage mat, har vi lagt ved tips for lokale restauranter og alternativ for takeaway.

ER FROKOST INKLUDERT?

Frokost er et ekstra alternativ som du kan velge ved bestilling. Det vil være en kombinasjon av lokale og sesongbaserte ingredienser. Surdeigsbrød fra det lokale bakeriet, et utvalg av gårdsegg og lokalt tilberedte pålegg, juice, te og kaffe.

REISE MED BARN?

Vi anbefaler at barn blir passet på til enhver tid. Det er bratte bakker og ujevnt terreng, bratte trapper og fjellkanter. Små barn vil trenge assistanse på veien opp til tretopphyttene. Vi har ikke barnesenger. Det er ikke mulig å trille barnevogn opp til hyttene. Vi har barnestol tilgjengelig; vennligst gi beskjed ved bestilling om du skulle ønske dette.

OPPVARMING

Tretopphyttene har gulvvarme på hele gulvet, og dette vil være på ved ankomst. Et termostat i hytten lar deg styre varmen. Vi har i tillegg noen små ovner som du kan bruke ved behov.

ER WOODNEST EGNET FOR ELDRE?

Turen opp til Woodnest er bratt og det kan være lurt å vurdere faktorer som form og kondisjon, bratt stigning, ujevnt underlag, og høyder. Gelender er bare tilgjengelig på siste del av turen.

BAD

Toalettet og dusjen er inni hytten (kan du tro det?!). Når du har ankommet redet trenger du ikke forlate det for å gjøre ditt fornødne. Vi forsørger håndkle og toalettpapir for våre gjester.

TILGANG FOR FUKSJONSHEMMEDE

Dessverre, på grunn av lokasjonen til hyttene har vi ikke alternativ fremkomst for de som bruker rullestol.

ER DET TRYGT?

Vi har samarbeidet med flere ingeniører for å forsikre at tretopphyttene er trygge, men skulle det være ekstreme værforhold er sikkerheten til gjestene vår førsteprioritet, og derfor kan det ved sjeldne anledninger bli nødvendig å kansellere.

HVA SKJER NÅR DET SNØR?

Når det snør så tilfører det ekstra skjønnhet til allerede skjønne omgivelser, men det gjør også turen opp til Woodnest noe mer utfordrende. I vintersesongen anbefaler vi å ikke reise med små barn eller eldre. Ved ekstremvær, mye snø og is, kan det ved sjeldne anledninger bli nødvendig å kansellere oppholdet for å beskytte tryggheten til våre gjester.

KAN VI KOMME FOR Å SE HYTTENE?

Noe av det som inspirerer gjestene våre til å overnatte på Woodnest er vissheten om at de ikke blir forstyrret, og slik vil vi at det skal fortsette å være. Området hvor Woodnest er bygget er privat område. Så vi ber om at dau vennligst følger skiltene ved å holde avstand fra tretopphyttene og ikke tar bilder av hyttene når det er gjester der.