OM WOODNEST

Lunt og koselig i varmen av en luksuriøs tretopphytte, på Woodnest får du skue ut over den storslåtte Sørfjorden.

HVOR ER WOODNEST

I en nydelig, liten by som heter Odda.

Bestill nå

OM OSS

FJORDEN

INFO

GAVEKORT

På Woodnest tror vi at tretopphytter, og eventyrene som følger med, er tidløse; ikke forbeholdt barn, men for mennesker i alle aldre. Vår drøm var å bygge en autentisk tretopphytte; en hytte oppe i ett tre! Woodnest gir deg det beste av norsk natur uten å gi avkall på hjemlig luksus og komfort. Innhyllet av natur er Woodnest en eksklusiv tretopphytte-opplevelse: Hver hytte har strøm, en liten kjøkkenkrok, høyhastighets-wifi, vannklosett og dusj. Hyttene er også utstyrt med gulvvarme som gir ekstra komfort på kalde høst- og vinternetter.

Er du på leting etter en romantisk helgetur? Eller et lite eventyr med gode venner? Woodnest er den perfekte utflukt for deg! Woodnest har fire tretopphytter; to Originals med kapasitet til fire der du vil finne to dobbeltsenger, og to Mountaintops med kapasitet til to. Tretopphyttene ligger i vakkert norsk skogsområde med utsikt over Sørfjorden i nydelige Odda by.

Timelapse: Tor Hveem

Om redet

La oss få lokke deg av sted, inn i de norske skoger, på en reise til Woodnest. Lunt og koselig i varmen av en luksuriøs tretopphytte får du på Woodnest skue ut over den storslåtte Sørfjorden. Nyt solnedgangen over fjorden med panoramautsikt over snødekte fjelltopper, legg føttene høyt og hvil i redet.

Woodnest tretopphytter er designet av de norske arkitektene Helen & Hard. Helen & Hard har tatt konseptet med tretopphytter til nye høyder med deres progressive design. Hver hytte er 15m2 og er bygget på en slik måte at treet (med lite støtte fra eksterne strukturer) bærer hele vekten av tretopphytten. Treet lever inne i selve strukturen, og går like gjennom hyttens senter, noe som representerer vår respekt og verdsettelse av naturen. For å få en autentisk naturopplevelse er det brukt høykvalitets svart-or som innredning, mens hyttenes utside går i ett med omgivelsene ved å ligne på den norske «kongla». Inni hytten finner du håndlagede stoler, designet og produsert av Eikund. Vi har valgt tekstiler av høyeste kvalitet og innlemmet små detaljer av luksus i hver hytte.

Vi bryr oss om miljøet og vi ønsker å støtte lokale bedrifter. Produktene vi bruker og har tilgjengelig for våre gjester er derfor valgt på bakgrunn av deres lokale profil og tilhørighet. Vi gjør vårt beste for å velge produkter som er fri for kjemikalier og som er bærekraftige når det gjelder miljø.

Fasiliteter

Gulvvarme

Minikjøleskap

Kjøkkenkrok

Kaffe- og tekoker

Skyllende toaletter

Fiberoptisk WiFi

Utsikt som tar pusten fra deg

Dusj

230V

Sengetøy og håndklær

Gratis parkering